Crypto

Cijena Enjin novčića još uvijek raste, 7% viša na 0,416 dolara – Može li ENJ povratiti 1 dolar do sljedeće sedmice?

Enjin Coin Price uvodi vikend u velikom stilu, nakon kolosalnog bikovskog kretanja od 39% za sedam dana. NFT i platforma za igre su za dvije sedmice ostvarile 68,9% kumulativnih dobitaka, uz rast vrijednosti od 59,7% za mjesec dana.

Očekuje se da će se bikovski izgledi za ENJ preliti na vikend, a možda i narednu sedmicu. Cijena Enjin Coin-a se mijenja na 0,42 dolara u vrijeme pisanja, nakon što su bikovi uspješno savladali otpor na 0,40 dolara, kao što je istaknuto u donjem crvenom pojasu.

Imajte na umu da je ovaj nivo preokrenuo u trenutnu podršku, nakon dnevnog zatvaranja ENJ-a iznad njega – što implicira da su kupci spremni da drže uzde.

Enjin Coin objavljuje ažuriranja za mobilnu igru ​​War of Ants

Enjin Coin je najavio nova ažuriranja za jednu od igara ekosistema, War of Ants. Programeri igara su ispravili nekoliko grešaka u blockchain igri, dotičući se međuprostornih oglasa. Ažuriranja su takođe uklonila pozadinu menija zajedno sa drugim manjim ispravkama grešaka.

Prema opisu igre na Google Playu, War of Ants je PvP mobilna strateška igra u realnom vremenu koju pokreće rat. “Svaki igrač preuzima kontrolu kao kraljica svoje kolonije mrava i mora se takmičiti sa drugim kolonijama širom svijeta kroz osvajanje i iskušenje u borbi”, piše Enjin Coin.

Vrijedi spomenuti da je za PvP iskustvo potrebna karta za početak bitke s drugim igračem koja se traži kao dnevna nagrada ili se kupuje direktno na tržištu u igri.

Enjin Coin Price Bikovi u provjeri dok ENJ priprema sljedeći uspon na 1 dolar

Enjin Coin cijena se drži iznad 0,42 dolara nakon što se više kupaca pridružilo rastućem trendu od 100-dnevnog eksponencijalnog pokretnog prosjeka (EMA) (plavo) na 0,3479 dolara. Ovaj svježi poticaj je otvorio put za dobitke iznad 0,42 dolara, s bikovima koji su pružili nove maksimume iz 2023. na 0,4655 dolara.

Podaci o cijenama uživo od CoinMarketCap otkrivaju pad obima trgovanja ENJ-a od 45% na 188 miliona dolara. Pad obima često sugeriše da investitori akumuliraju manje imovine kojom se trguje sve dok ne budu sigurni u smjeru trenda.

Uobičajeno je da neki investitori čekaju po strani zbog izuzetno preskupih uslova, koje trenutno ignoriše rast cijena Enjin Coin-a. Dnevno zatvaranje iznad 0,40 dolara moglo bi učvrstiti poziciju bikova na tržištu dok bi postavilo tempo za sljedeći proboj na 200-dnevni (EMA) (ljubičasto na 0,4954 dolara i nadamo se 0,70 dolara.

Bilo bi mudro da investitori zadrže svoje duge pozicije u cijeni ENJ jer Indeks toka novca (MFI) pokazuje da prilivi fondova i dalje nadmašuju odlive. Drugim rečima, bikovi imaju veći uticaj na cenu od medveda, a situacija će verovatno kulminirati novim rastom na 0,70 dolara.

Dodavanje vjerodostojnosti bikovskim izgledima je indikator konvergencije pokretnog prosjeka (MACD) koji je živopisan signal kupovine. Očekuje se da će više kupaca nastaviti kupovati ENJ s obzirom da MACD (plava linija) stvara održivu divergenciju iznad signalne linije. Nakon prelaska na 0,70 USD, investitori će bez napora proširiti svoj opseg na 1,00 USD.

Altcoini koje treba razmotriti za veće dugoročne povrate

Voz za oporavak cijene Enjin Coin-a je možda napustio stanicu nenajavljeno, ali investitori bi mogli razmotriti altcoine u pretprodaji radi bržeg iznadprosječnog povrata. Novi nadolazeći projekti trenutno su najbolje kriptovalute za kupnju za ponudu tokena po povoljnoj cijeni. Štoviše, s novim tehnologijama, ovi odabrani kripto tokeni mogli bi oblikovati budućnost kriptovaluta.

Meta Masters Guild (MMG)

Meta Masters Guild (MMG) je dostojna opcija za investitore zainteresovane za P2E i igraj i zaradi kripto tržišta. Kao prvi ceh za web3 igre zasnovan na mobilnim uređajima, ima za cilj da donese visokokvalitetne blockchain igre koje će ljudima biti prijatno igrati.

Meta Master Guild se izdvaja od ostalih P2E platformi kao što su Axie Infinity, The Sandbox i Decentraland po tome što daje prioritet razvoju igara koje igrači zapravo žele igrati, umjesto da se fokusira samo na monetizaciju.

Uprkos tome, i dalje će postojati brojne mogućnosti za članove zajednice da zarade putem različitih sredstava kao što su učešće u igrama, saradnja sa timom na razvoju igara, obezbeđivanje sredstava u igri, kreiranje sadržaja i prisustvovanje događajima.

Meta Master Guild je u drugoj fazi pretprodaje i prikupio je $700k. Investitori kupuju 1 MEMAG za 0,01 USD, ali ova cijena je vremenski ograničena i uskoro će rasti.

Posjetite Meta Masters Guild sada.

era robota (TARO)

Ovaj novi kripto projekt u svijetu metaverse gradi se prema decentraliziranijem web3 prostoru. Riječ je o projektu u stilu pješčanika, koji omogućava članovima posjedovanje zemlje i podizanje imovine za uspješnu svjetsku ekonomiju.

RobotEra koristi robotske NFT, kao korisničke likove u metaverzumu. Članovi ovog ekosistema imaju mnogo načina generiranja prihoda, sa aktivnostima kao što su rudarenje TARO-a, izvornog tokena platforme, izgradnja imovine na zemljištu i razvoj igara u određenim područjima zemlje.

Članovi mogu biti izvrsni u RobotEra ekosistemu bez stručnog znanja u kodiranju jer mogu koristiti jednostavan i lako razumljiv jezik skriptiranja.

Štaviše, ljudi će formirati klastere sa članovima zajednice istomišljenika kako bi osigurali brži rast. Preko 728 hiljada dolara prikupljeno je prodajom TARO-a, daleko ispred prvog listiranja na berzi.

Posjetite RobotEra odmah.

kalvarija (RIA)

Investitori zainteresirani za projekte koji potiču usvajanje kriptovaluta ne mogu tražiti dalje od Calvaria. Tim koji stoji iza ovog nadolazećeg projekta vjeruje da on može dovesti mase u kriptovalute kroz bitku koja se igra za zaradu.

Glavni cilj za Calvaria je da premosti jaz između “stvarnog svijeta” i kriptovaluta. Da bi to postigli, kreiraju zabavnu i pristupačnu igru ​​– koja će biti dostupna i u prodavnicama mobilnih aplikacija i na računarima.

Calvaria će lansirati dvije verzije iste igre: prva će biti besplatna za igranje i lako dostupna putem Google Play-a i Apple Store-a, dok će druga sadržavati web3 rješenja i fokusirana uglavnom na igru ​​za zaradu.

Imajte na umu da će cilj biti potaknuti publiku u besplatnoj verziji igre blockchain igre, potičući na taj način brže usvajanje kriptovaluta. Calvaria pretprodaja je u posljednjoj fazi, prikupila je 2,87 miliona dolara sa samo 7% tokena preostalo prije zatvaranja.

Posjetite Calvaria odmah.

tamadoge (TAMA)

Dogecoin i Shiba Inu su se dugo vremena mučili kada je u pitanju korisnost. Međutim, tim iza Tamadogea je od samog početka vidio veće. TAMA-ini slučajevi upotrebe prožimaju Tamaverse – platformu play-to-earn koja omogućava igračima da zarade kripto-bazirane nagrade.

TAMA se već trguje na OKEx-u nakon uspješne pretprodaje u četvrtom kvartalu 2022. Token ima potencijal da postane najvredniji meme novčić u bliskoj budućnosti.

Posjetite Tamadoge odmah.

Battle Infinity (IBAT)

Pojedinci zainteresirani za P2E igre mogli bi gledati na IBAT kao na vrhunski token za oporavak kriptovaluta zbog potencijala njegovog projekta, Battle Infinity. Cilj Battle Infinityja je revolucionirati industriju igara integracijom blockchain tehnologije i metaverzuma.

Imajući ovo na umu, Battle Infinity se smatra jednom od najperspektivnijih dugoročnih kriptovaluta na tržištu.

Posjetite Battle Infinity odmah.

Povezani članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *