Crypto

C+Charge Crypto transformira EV punjenje s nagradama Carbon Credit, prikupljeno 333 USD – Kupite u pretprodaji sada

Revolucija električnih vozila ide u preopterećenje, s velikim proizvođačima automobila koji se obavezuju da će elektrificirati čitavu svoju ponudu vozila u narednim godinama. Od limuzina do SUV-ova, minivana do pikapa i sportskih automobila, pomak ka električnim vozilima je sada očigledan.

Uz napredak u tehnologiji kao što su aplikacije za punjenje električnih vozila i rastuću svijest o prednostima za okoliš, električna vozila brzo postaju popularan izbor među potrošačima.

Jedna od najznačajnijih prednosti električna vozila je njihova isplativost. Sa poreskim olakšicama koje su dostupne u mnogim zemljama i regionima, električna vozila postaju sve pristupačnija za potrošače. Pored toga, eliminisana je potreba za kupovinom gasa, što je posebno relevantno u svetlu rasta cena gasa i poremećaja u snabdevanju energijom.

Električna vozila nude i niz drugih pogodnosti. Imaju niže troškove održavanja u poređenju sa svojim kolegama na gas, a njihova glatka i tiha vožnja, zajedno sa bržim ubrzanjem, takođe su glavne prodajne tačke.

Još jedna ključna prednost električnih vozila, naravno, je njihov pozitivan uticaj na životnu sredinu. Dok se nastavljamo boriti s efektima klimatskih promjena, usvajanje električnih vozila može igrati značajnu ulogu u smanjenju emisije ugljika.

A s obzirom da se tržište električnih vozila brzo širi, s opcijama koje koriste ekološki prihvatljivije baterije, uskoro neće biti razloga za kupnju plinskog gutača.

Međutim, uprkos brojnim prednostima električnih vozila, usvajanje je relativno sporo. Jedan od najznačajnijih problema koji i dalje koči rast električnih vozila je poznat kao ‘briga dometa’.

Ovo se odnosi na strah ili zabrinutost vozača da će ostati bez struje prije nego stignu na odredište. Kako tehnologija baterija nastavlja da se poboljšava, a infrastruktura za punjenje postaje sve dostupnija, zabrinutost dometa postaje sve manje zabrinjavajuća za potencijalne vlasnike električnih vozila.

Jedan od jedinih problema sada je zapravo znati gdje pronaći stanice za punjenje, koje od njih zapravo funkcionišu i koliko će punjenje koštati – budući da se to može značajno razlikovati od stanice do stanice.

Ovdje dolaze aplikacije za punjenje električnih vozila poput C+Charge.

Aplikacija C+Charge EV za punjenje za lakše punjenje EV

C+Charge je inovativna platforma zasnovana na blockchainu koja ima za cilj da revolucionira iskustvo punjenja EV. Aplikacija povezuje vlasnike električnih vozila s mrežama za punjenje, što olakšava lociranje i zakazivanje vremena punjenja, pa čak i plaćanje direktno iz svog kripto novčanika. Platforma takođe pruža informacije u realnom vremenu o dostupnosti stanica za punjenje, cenama i tipovima konektora, omogućavajući vozačima da planiraju svoja putovanja i izbegnu neočekivane troškove.

Ali C+Charge se ne fokusira samo na praktičnost i transparentnost. Platforma također naglašava održivost omogućavajući vlasnicima EV-a da zarade kredite za ugljik i nagrade u obliku održiva kriptovaluta. Kroz svoje partnerstvo sa Flowcarbonom, C+Charge također pruža tokenizirane karbonske kredite kroz Flowcarbonov Goodness Nature Token ($GNT).

C+Charge je također dizajniran da pomogne menadžerima zgrada i drugima da prate potrošnju energije za svako električno vozilo, omogućavajući vozačima da budu naplaćeni na odgovarajući način za vlastitu potrošnju električne energije i podstičući više stanodavaca i poduzeća da instaliraju stanice za punjenje.

Ukratko, C+Charge ima za cilj da iskustvo punjenja EV učini lakim, transparentnim i korisnim, pružajući sveobuhvatno rješenje za indeksiranje karbonskih kredita koje su zaradili vozači i vlasnici tokena koji koriste C+Charge mrežu. Sa lansiranjem na horizontu, C+Charge je spreman da podigne iskustvo punjenja električnih vozila na viši nivo.

Posjetite C+Charge Now

Ulaganje u aplikaciju za punjenje C+Charge EV

C+Charge trenutno održava pretprodaju svog CCGH tokena koji će se koristiti za plaćanje naplate na mreži. Sada možete ući u prizemlju projekta, a tokeni trenutno koštaju 0,013 USDT svaki.

Projekat je već prikupio preko 340.000 dolara, a kako se pretprodaja nastavlja, cijena tokena će se postepeno povećavati u tri faze do zaključenja po konačnoj cijeni od 0,02350 dolara po tokenu. Evo vodiča korak po korak za kupovinu tokena:

Korak 1: Nabavite novčanik za kriptovalute za ulaganje u C+Charge

Jednostavno je i sigurno započeti s ulaganjem u kriptovalute korištenjem jednog od popularnih dostupnih novčanika. Trust Wallet ili MetaMask su dva odlična izbora, ali postoji i mnogo više opcija. Slijedite njihova uputstva za postavljanje novčanika i sigurno pohranjivanje vaših CCHG tokena.

Korak 2: Secure Binance Coin (BNB) ili USDT

Da biste kupili CCHG tokene, potrebno je imati bilo koji Binance Kovanica (BNB) ili USDT u vašem kripto novčaniku. Ova digitalna sredstva možete nabaviti putem platforme kao što je eToro, što vam omogućava da kupite bilo koju valutu debitnom/kreditnom karticom i raznim drugim metodama zasnovanim na fiat-u.

Korak 3: Povežite svoj novčanik sa C+Charge web lokacijom

Kada imate BNB ili USDT u svom novčaniku, samo naprijed i prijavite se na web stranicu C+Charge. Da povežete svoj novčanik s platformom, samo kliknite na “Wallet Connect” i skenirajte QR kod ili odaberite bankovni račun koji je povezan s njim.

Korak 4: Kupovina CCHG tokena

Sada kada je vaš novčanik spreman za rad, možete kupiti CCHG tokene ili putem BNB ili USDT-a. Za početak, minimalni iznos CCHG tokena koji je potreban za kupovinu je 1.000 jedinica što je jednako 13 USDT ili BNB.

Korak 5: Dohvatite tokene nakon pretprodaje

Ako ste kupili CCHG tokene tokom pretprodaje, oni će se čuvati za vas u vašem novčaniku. Međutim, oni se zapravo neće prenijeti na vašu adresu do kraja navedene prodaje. Po završetku, jednostavno se vratite na web stranicu C+Charge i kliknite na “Zahtjev” da im pristupite.

Posjetite C+Charge Now

Zašto je ulaganje u aplikaciju C+Charge za punjenje električnih vozila pametan izbor

Jedan od najvećih problema za vlasnike električnih vozila je nedostatak lakoće i pristupačnosti kada je u pitanju punjenje njihovih vozila. C+Charge radi na rješavanju ovog problema razvojem robusnog Peer-to-Peer (P2P) kripto plaćanje sistem za EV stanice za punjenje koristeći blockchain tehnologiju.

Drugi problem je ograničen pristup karbonskim kreditima, koji su obično dostupni samo velikim organizacijama. C+Charge ima za cilj da olakša vlasnicima EV-a da zarađuju kredite za ugljik, što zauzvrat potiče više ljudi da usvoje EV, smanjujući emisije povezane s vožnjom i benzinskih i električnih vozila.

Drugi problem je nedostatak nagrada za vozače električnih vozila. C+Charge to rješava tako što omogućava vozačima EV-a da zarađuju kredite za ugljik i održivo kriptovaluta nagrade za njihov doprinos zaštiti životne sredine.

Nadalje, trenutno ne postoji jedinstveni sistem plaćanja za punjenje električnih vozila, što otežava vlasnicima električnih vozila da pronađu i plate stanice za punjenje.

C+Chargeov P2P sistem plaćanja i pametni ugovori olakšavaju korisnicima da traže dostupne stanice za punjenje i vrše plaćanja direktno iz svojih kripto novčanika bez brige o dodatnim naknadama ili vremenima čekanja povezanim s tradicionalnim sistemima plaćanja.

Nadalje, tipične cijene za punjenje električnih vozila nisu uvijek transparentne, što otežava vlasnicima električnih vozila da shvate punu cijenu određenog punjenja.

C+Charge blockchain platforma eliminira ovaj problem omogućavajući korisnicima da precizno vizualiziraju koliko će im biti naplaćeno po sesiji, smanjujući ukupne troškove uz veću jasnoću.

Kako bi riješio nedostatak rješenja za punjenje i osigurao da vlasnici električnih vozila lakše pronađu stanice za punjenje, C+Charge je razvio tehnologiju koja prati potrošnju energije za pojedinačna EV.

Ovaj sistem podstiče poštene prakse naplate, istovremeno podstičući menadžere zgrada i druge da instaliraju nove punktove – što rezultira više opcija za vozače.

C+Charge je postavljen da postane glavni igrač u industriji električnih vozila

Kao što je revolucija električnih vozila nastavlja graditi zamah, potreba za praktičnim i pristupačnim rješenjima za punjenje postaje sve važnija. C+Charge, sa svojom aplikacijom za punjenje EV zasnovanom na blockchainu, ima za cilj da zadovolji ovu potrebu pojednostavljujući iskustvo punjenja EV.

Ali C+Charge ne radi samo na tome da punjenje EV-a učini praktičnijim, već i u vođenju industrije električnih vozila naprijed.

Pružajući sveobuhvatno rješenje za povezivanje vlasnika EV sa stanicama za punjenje uz praćenje potrošnje energije i podsticanje stanodavaca i preduzeća da instaliraju stanice za punjenje, C+Charge pomaže u uklanjanju jedne od glavnih prepreka širokom usvajanju EV-a: anksioznosti oko dometa.

Kako C+Charge nastavlja da raste i evoluira, ima potencijal da postane značajan igrač na tržištu EV punjenja, pomažući u promoviranju čistije i održivije budućnosti.

C+Charge je usred pretprodaje za svoj CCHG token, i do sada je prikupio preko 340.000 dolara i spreman je da prikupi mnogo više prije nego što se prodaja završi, dajući projektu dosta piste za lansiranje.

Posjetite C+Charge Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *