Crypto

Cardano prognoza cijene dok se Cardano priprema za lansiranje novog algoritamskog stabilcoina 2023.

Tržište kriptovaluta nastavlja da gazi kroz mutno crvene vode medvjeđeg trenda – pogoršanog kolapsom FTX-a. Uprkos negativnom raspoloženju na tržištu, ADA se do sada dobro držala u odnosu na ostatak tržišta, padom od samo 0,6% u posljednja 24 sata.

Cardanov prvi algoritamski stabilni koin DJED će biti lansiran 2023

Cardano ekosistem nastavlja rasti uprkos medvjeđem tržištu. Prema najnovijim ažuriranjima iz kriptoprostora, DJED će biti prvi algoritamski stabilcoin koji će biti lansiran na Cardano mainnetu u januaru 2023.

Tim je potvrdio lansiranje stabilcoina na mainnet tokom Cardano samita 2022.

Trenutno, tim u DJED-u radi non-stop na razvoju platforme za plaćanje i pristupnika za kriptovalute koji se naziva Djed Pay. Ovaj platni prolaz će uživati ​​podršku Cardano fondacije, podižući svoj status među preduzećima. DJED će također pomoći investitorima da upravljaju rizikom, s obzirom na nedavne događaje na kripto tržištu.

Cardano prognoza cijene: Bikovi se moraju čvrsto držati na podršci od 0,30 dolara

Cardanova cijena se bori da se održi iznad kritičnog nivoa, što je istaknuto sivom trakom na 0,30 dolara (S-1). ADA je takođe formirao niže-visoko obrazac, sa njegovom gornjom stranom pokrivenom medvjedastom silaznom linijom trenda.

Prodavci će vjerovatno zadržati kontrolu, posebno sa Cardano trgovanjem ispod svih glavnih pokretnih prosjeka, uključujući 50-dnevni eksponencijalni pokretni prosjek (EMA) (crveno), 100-dnevnu EMA (plavu) i 200-dnevnu EMA (ljubičastom).

Gubitak podrške na $0,30 mogao bi biti štetan za Cardanoovu cijenu jer bi mogao pokrenuti daljnju prodaju.

Trgovci koji žele kratke trenutne nivoe moraju čekati dok se ADA ne zatvori ispod 0,30 dolara kako bi izbjegli zamku medvjeda koja se brzo vraća na gore. Ciljevi Take-profita na donjoj strani su istaknuti na 0,20 i 0,165 dolara.

Stohastički oscilator u istom 3-dnevnom vremenskom okviru potvrđuje snažan medvjeđi pritisak na cijenu. Međutim, to takođe pokazuje da se ADA suočava sa izuzetno preprodanim uslovima koji bi mogli utrti put za oporavak u kratkom roku. Cijene imovine imaju tendenciju da se vrate na fer tržišne vrijednosti. Dakle, postoji šansa za kratkoročni skup. Ipak, čini se da sav zamah ukazuje na pad cijene, tako da bikovi možda moraju čekati jaku zelenu svijeću prije nego što uskoče.

Proboj iznad opadajuće linije trenda mogao bi označiti početak uzlaznog trenda. Potencijalni ciljevi uzimanja profita na koje treba obratiti pažnju kada se ADA oporavlja uključuju 50-dnevnu EMA na 0,465 dolara, 100-dnevnu EMA na 0,649 dolara i 200-dnevnu EMA na 0,862 dolara.

Cardano alternative za razmatranje kako se godina završava

Kao što je analizirano, Cardano se mora držati iznad 0,30 dolara kako bi izbjegao ponovno vraćanje nizvodnih nivoa na 0,165 dolara. Iako ADA i dalje ima pozitivne izglede, možda će biti potrebno više vremena da se materijalizuje, a njen oporavak je ugušen neizvesnošću ciklusa medveđeg tržišta. Zbog toga interesantni investitori mogu razmotriti obećavajuće pretprodaje sa potencijalom za povećanje nakon izlaska na berzu.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade je novi projekat kriptovaluta, koji investitorima pruža kriptoanalitiku svjetske klase koja olakšava navigaciju tržištem. Uz ovu analitiku, trgovci mogu graditi i testirati strategije na pojednostavljenoj platformi.

Zbog lansiranja u prvom tromjesečju 2023., prodaja njegovog izvornog D2T tokena je već prikupio više od 6,7 miliona dolara. Takođe je najavio izlazak na BitMart i LBANK berzu za početak sledeće godine, potvrđujući da će investitori zaista uskoro imati priliku da uživaju u prinosu.

Posjetite Dash 2 Trade Presale odmah

RobotEra (TARO)

RobotEra (TARO) takođe radi na Ethereumu, RobotEra (TARO) je Metaverse u stilu Sandbox-a koji će lansirati svoju alfa verziju u Q1 2023. Unutar svoje platforme, igrači će moći da igraju kao roboti i učestvuju u kreiranju njegovog virtuelnog sveta, uključujući zemlju zasnovanu na NFT-u , zgradama i drugim predmetima u igrici.

1 TARO se trenutno prodaje za 0,020 USDT (može se kupiti koristeći USDT ili ETH), iako će ova cijena porasti na 0,025 USD u drugoj fazi njegove pretprodaje, koja će uskoro početi.

Posjetite RobotEra Presale odmah.

IMPT

IMPT je tržište karbonskih kredita na kojem korisnici mogu zaraditi i trgovati kompenzacijama ugljika zasnovanim na NFT-u, koje se također mogu dobiti kupovinom kod širokog spektra ekološki prihvatljivih trgovaca. Njegova tokenizacija karbonskih kredita kao NFT-a znači da se takvi krediti mogu pratiti transparentnije, pomažući u rješavanju mnogih problema koji su do sada potkopavali tržišta ugljika.

IMPT-ova pretprodaja je sada prikupio 13 miliona dolara jedva nekoliko sedmica nakon lansiranja, što ga čini jednom od najpopularnijih kripto prodaje.

Posjetite IMPT odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.