Crypto

Calvaria Play-to-Earn Crypto igra je spremna za velike dobitke – preostalo je manje od 100.000 dolara u pretprodaji

Calvaria, blockchain kartaška igra nove generacije, postepeno zaokružuje svoj pretprodajni događaj. S obzirom da investitori gomilaju svoj RIA token, online strateška igra ulazi u svoj posljednji cilj povećanja od 100.000 dolara prije nego što se ponuda za ranu ponudu završi.

Podizanje igara na novi nivo

Calvaria je strateška igra s borbenim kartama u kojoj se igrači takmiče na turnirima koristeći karte koje predstavljaju različite likove u igri. Kartice su nezamenljivi tokeni (NFT) sa jedinstvenim sposobnostima i karakteristikama.

U ovoj igri, igrači moraju sakupiti najbolji špil karata kako bi se takmičili jedni protiv drugih. Oni koriste složene strategije i taktike kako bi to postigli, a pobjednički igrač je tada nagrađen eRIA tokenom.

Blockchain igra je također dizajnirana tako da igrači imaju potpunu kontrolu nad svojom imovinom u igri. Ova sredstva se mogu dobiti kroz igranje igre ili učešće u drugim aktivnostima platforme, a igrači zarađuju pasivni prihod unovčavanjem ove imovine na Calvaria NFT tržištu.

Calvaria programeri su krenuli u kreiranje igre u kojoj svaki korisnik služi kao pseudo-ambasador kriptovalute. To se postiže različitim načinima igre koji su privlačni kripto entuzijastima i povremenim igračima. Calvaria je dostupna u dva načina – igraj za zaradu (P2E) i free-to-play (F2P).

Igrači mogu koristiti cijeli Calvaria sistem u oba načina, ali F2P igrači ne zarađuju RIA valutu u igri. Osim toga, mogu se takmičiti na sezonskim turnirima, poboljšati svoju imovinu u igri i dobiti stipendije.

Međutim, P2E način rada uključuje još više funkcija. Igrači mogu lako sastaviti najbolji špil karata i prodati ih drugima jer je svaka karta NFT. Sa svojim jedinstvenim i rijetkim karakteristikama, ove karte značajno povećavaju šanse igrača za pobjedu.

Osim toga, ove kartice se mogu prodavati na Calvaria NFT marketplaceu, a najbolji dio je da prvi vlasnik prima naknadu. Također, igrači mogu nadograditi svoje NFT kartice, zaraditi stipendije i mogućnosti oglašavanja, te otvoriti tajanstvene kutije za plijen.

Potencijal RIA-e

Kao i druge blockchain igre, Calvaria je usvojila igrački token, RIA. Digitalna imovina pomaže u stvaranju savršene tokenomske ravnoteže, jer igrači mogu zamijeniti eRIA-u ako žele i direktno unovčiti. RIA je takođe primarni kanal za kupovinu i prodaju NFT-ova unutar igre.

Pored svega ovoga, RIA ima ogromnu intrinzičnu vrijednost. Kao proof-of-stake (PoS) novčić, vlasnici mogu uložiti novčić kako bi zaradili više tokena. Ulaganje u RIA je takođe dobar način da se kvalifikujete za upravljanje igrom preko Calvaria-ine decentralizovane autonomne organizacije (DAO).

Kako se pokreće sve više projekata, valute u igri postaju sve češće u blockchain igrama. RIA se, s druge strane, izdvaja iz gomile. Pokreće cijelu online stratešku igru, što znači da se svaka transakcija izvršava s njim, a igrači su nagrađeni tokenom.

Kupite RIA odmah

RIA je trenutno dostupna za kupovinu u pretprodaji. Kripto imovina je do sada imala impresivan rad, prikupivši 2,97 miliona dolara. Calvaria pretprodaja je trenutno pri kraju, sa samo 4% tokena dostupnih za kupovinu.

Kupite RIA u pretprodaji odmah

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *