Crypto

Calvaria Igrajte da zaradite Battle Card Game Eksplodira preko prikupljenih 1,9 miliona dolara – sljedeći kripto koji će eksplodirati?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Calvaria je jedna od najuzbudljivijih novih blockchain platformi za igre na tržištu. Njegov izvorni RIA token pretprodaja je premašila granicu od 1,9 miliona dolara i ima potencijal da eksplodira.

RIA utrke preko 1,9 miliona dolara

Digitalna imovina, koja je puštena u pretprodaju prije nešto više od mjesec dana, bila je jedna od novih kovanica s najboljim učinkom na tržištu. Njegova pretprodaja je dostigla još jednu prekretnicu, prešavši granicu od 1,9 miliona dolara.

Čak i usred jednog od najtežih medvjeđih tržišta u kripto historiji, RIA je nastavila da se kreće od jedne prekretnice do druge. To pokazuje da postoji velika potražnja za imovinom, jer investitori očekuju povećanje cijene čim se ona pusti na tržište.

Šta je Calvaria?

Calvaria: Duels of Eternity je nova blockchain platforma za igre koja vodi igrače u virtuelni svijet gdje mogu kupiti nezamjenjive tokene koji predstavljaju različite likove. Platforma kategorizuje NFT-ove na osnovu različitih skupova karaktera, omogućavajući igračima da mešaju žetone na osnovu osobina i karakteristika.

Ovdje je cilj izgraditi špil i koristiti strategiju za nadživljavanje protivnika. Igrači se mogu boriti u različitim arenama za priliku da osvoje žetone kao nagradu. Calvaria programeri također organiziraju redovna takmičenja i inicijative angažmana u kojima igrači mogu osvojiti novčane nagrade i druge atraktivne nagrade.

Programeri vjeruju da su stvorili savršenu blockchain igru. Za razliku od većine drugih naslova, igra ne zahtijeva od igrača da se finansijski posvete da bi započeli. Umjesto toga, oni dobijaju besplatne NFT-ove i mogu odmah početi prikupljati i nadmetati se s drugim igračima koristeći svoje špilove.

Ovo je značajna razlika u odnosu na većinu drugih blockchain igara koje zahtijevaju od igrača da kupe NFT ili ulože kapital prije nego što počnu igrati.

Calvaria je dostupna za Android i iOS. Kao rezultat toga, igrači mogu pristupiti igri bez obzira gdje se nalaze.

Šta radi RIA

RIA je primarni token ekosistema cijele igre Calvaria. Primarna funkcija sredstva je da olakša NFT trgovinu u okviru NFT tržišta u igrici, što pomaže u stabilizaciji tokenomije ekosistema.

RIA je također suštinski vrijedna jer je proof-of-stake (PoS) kovanica. To znači da se digitalna imovina može uložiti kako bi vlasnici ostvarili profit.

Kao PoS kovanica, RIA se može uložiti kako bi se korisnicima dala moć upravljanja igrom putem Calvaria-ine decentralizovane autonomne organizacije (DAO). Holding RIA omogućava korisnicima da učestvuju u mnogim Calvaria online takmičenjima. Kao rezultat toga, novčić je povezan sa svime u igri.

Nabavite RIA odmah za dobitke

RIA je dostupna u pretprodaji. Kao jedna od najuzbudljivijih pretprodaja na tržištu, predstavlja ogromnu priliku za profitabilnost.

Pretprodaja RIA-e sastoji se od deset faza, pri čemu cijena novčića raste kako se svaka faza obračunava. Cijena digitalne imovine dostići će 0,055 dolara na kraju kompletne pretprodaje, tako da novi investitori i dalje mogu zaraditi više od 100% profita ulaskom sada.

RIA je počela da trguje u pretprodaji za 0,010 dolara i sada je u četvrtoj fazi po ceni od 0,025 dolara.

Kupite RIA u pretprodaji odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.