Crypto

Calvaria Battle Card Game je u porastu nakon što je prikupila $100,000 u pretprodaji – RIA To The Moon?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Calvaria je nedavno prešla cijenu od 100.000 dolara u svojoj četvrtoj rundi pretprodaje. Ovaj najnoviji orijentir pokazuje rastuće interesovanje za P2E igru.

Pretprodaja RIA faze 4 je skoro gotova

U igri Calvaria: Duels of Eternity, igrači prave najbolji špil karata i takmiče se jedni protiv drugih kako bi zaradili nagrade. U suštini, igra omogućava igračima da sakupe ove karte, da se bore s njima, da zarade svoj izvorni token RIA i da istovremeno nadograde svoje karte kako njihova vrijednost raste.

Uzimajući u obzir njihovu ograničenu ponudu i jedinstvene karakteristike, kartice sa temom Calvaria su urođeno vrijedne jer su tokeni koji se ne mogu zamijeniti (NFT).

Njegov RIA token je također imao pozitivne rezultate nakon uspješne pretprodaje. Trenutno je projekat u četvrtoj pretprodajnoj fazi nakon završetka tri faze. RIA token je u ovoj fazi prešao granicu od 100.000 dolara i prikupio je 1,8 miliona dolara investicija od ljubitelja blockchain igara i ranih investitora.

U ovoj fazi, investitori mogu dobiti RIA token po povoljnoj cijeni po trenutnoj vrijednosti od 0,05 USD prije sljedećeg investicijskog kruga.

Calvaria – A Gods Unchained Contender

Blockchain igre doživljavaju meteorski rast uprkos trenutnom padu tržišta.

Prema DappRadar izvještaj, NFT-pokrenuti novčanici porasli su na 1,1 milion jedinstvenih aktivnih novčanika (UAW). Većina ovih UAW-ova bila je fokusirana na NFT i blockchain igre.

Sa toliko potencijala u podsektoru u nastajanju, pokrenuto je nekoliko odvažnih projekata. Jedna takva je Gods Unchained, digitalna kolekcionarska kartaška igra u istom krilu kao i Calvaria. Međutim, oba projekta imaju ogromnu razliku vezanu za njihovu viziju.

Dok je Gods Unchained fokusiran isključivo na stvaranje impresivnog iskustva kripto igranja, Calvaria ovu ideju razvija dalje i nastoji ubrzati usvajanje kripto i blockchaina. Razvojni tim ima za cilj da od svakog igrača napravi ambasadora za ujedinjenje stvarnog svijeta i kripto prostora.

Koristeći mehanizme gejmifikacije, Calvaria pruža impresivnu, ali osnovnu kartašku igru. Još jedno ključno područje je količina opcija koje igrači imaju.

Za početak, Calvaria nudi free-to-play (F2P) mod osim svog redovnog P2E. F2P način rada služi igračima koji ili nemaju kripto znanje ili ne žele da se povezuju sa imovinom zasnovanom na blockchain-u. Ovi korisnici dobijaju isto iskustvo i pristup oglašavanju, mogućnostima stipendija i fizičkim dobrima i uslugama.

P2E radi istu stvar, ali dodaje zaokret. U P2E modu, korisnici imaju nekoliko pogodnosti i pogodnosti. Igrači su nagrađeni RIA tokenom za vrijeme provedeno u igri.

Osim dobijanja tantijema od sekundarne prodaje, nadogradnje NFT kartica, klađenja na turnire i utakmice, pa čak i dobijanja mogućnosti za oglašavanje i stipendije, ovaj način omogućava korisnicima da zarađuju novac od svojih NFT kartica.

Osim toga, uključen je modus priče koji pomaže korisnicima da razviju odnos s igrom. Većina blockchain igara, uključujući Gods Unchained, nemaju ovu funkciju.

Calvaria $100k Giveaway

U znak sjećanja na uspjeh svoje četvrte pretprodajne faze, Calvaria tim pokreće nagradnu igru ​​za svoje korisnike. Blockchain igra daje više od 100.000 dolara u RIA token nagradama. Korisnici moraju izvršiti deset koraka da bi imali šansu.

Kupite RIA na pretprodaji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.