Crypto

BudBlockz će poremetiti kripto tržište, ostavljajući Aptos, Dogecoin i Shiba Inu iza sebe

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je oglasni članak koji nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Godina 2022. bila je izazovna za kripto zajednicu. Jedan od najneočekivanijih i najnepovoljnijih događaja bio je pad vrijednosti raznih dobro poznatih kripto projekata.

Glavni igrači kriptovaluta kao što su Aptos, Dogecoin i Shiba Inu loše su prošli tokom pada tržišta.

Dok tržište kriptovaluta pokušava da se oporavi 2023., pametni investitori već znaju koju vrstu projekata žele da uključe u svoj portfelj.

Jedan token koji je pokazao snažne performanse na medvjeđem tržištu je BudBlockz. Dok su Aptos, Dogecoin i Shiba Inu pali, stručnjaci predviđaju da BudBlockz ima svijetlu budućnost i da bi mogao porasti za 1000% prije kraja godine.

BudBlockz (BLUNT)

BudBlockz je prva globalna decentralizirana platforma za online trgovinu koja korisnicima kanabisa i investitorima omogućava pristup svjetskom tržištu kanabisa.

BudBlockz će koristiti NFT-ove poznate kao Ganja Guruz da upozna korisnike i investitore sa mogućnostima za djelimično vlasništvo u preduzećima kao što su farme i ambulante.

BudBlockz planira izdati 10.000 Ganja Guruz NFT-ova, koji će biti dostupni na platformama kao što je OpenSea. Vlasnici Ganja Guruz NFT-a mogu pristupiti posebnim popustima i funkcijama samo za članove na BudBlockz tržištu.

Takođe, BudBlockz razvija ekosistem baziran na P2E igrama i arkadama koji će nagrađivati ​​i izdavati airdrops igračima.

Iako je projekat još uvijek u ranoj fazi, mnogi analitičari smatraju BudBlockz (BLUNT) jednim od vodećih kripto tokena sa ogromnim potencijalom rasta.

Tekuća faza pretprodaje predstavlja odličnu priliku za svakoga da investira u brzorastući sektor kriptovaluta i kanabisa, jer mnogi analitičari navode da BudBlockz (BLUNT) učini više od 100 puta u 2023. godini.

Aptos (APT)

Aptos ima za cilj isporučiti najsigurniji i najsigurniji blockchain sloja 1 na svijetu. Izvorni token platforme, APT, trenutno ima 130 miliona tokena u opticaju s maksimalnom zalihom koja još nije dostupna.

Njegov programski jezik, MOVE, čini Aptos mrežu jedinstvenom od mnogih drugih blockchain mreža i njene sposobnosti da obrađuje paralelne transakcije.

MOVE omogućava mreži da obradi veliki broj transakcija u kratkom vremenu bez žrtvovanja sigurnosti.

Poređenja radi, Aptos tvrdi da će njegova mreža obraditi 100.000 transakcija u sekundi, dok Solana može obraditi samo 60.000 prije nego što mreža uspori.

Cijena Aptosa pala je za više od 40% dnevno jer su investitori i dalje oprezni zbog široko planiranog uvođenja mreže.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) je open-source, peer-to-peer kriptovaluta napravljena kao parodija na kripto tržište nakon uspostavljanja Bitcoina.

Prvobitno je stvorena kao laka šala za kripto entuzijaste, ali je brzo eksplodirala u jednu od vodećih kriptovaluta današnjice.

Logo brenda Dogecoin baziran je na popularnom psu Shibu Inu. Napravljen je u decembru 2013. godine i baziran je na istoj osnovnoj tehnologiji kao i druge kriptovalute poput Bitcoina i Litecoina.

Dogecoin (DOGE) koristi pojednostavljenu verziju algoritma za heširanje, Scrypt. Takođe, koristi protokol „dokaz o radu“, što mu omogućava da prima posao od drugih mreža zasnovanih na Scrypt-u.

Cijena dogecoina je pala za gotovo 20% u posljednjih nekoliko mjeseci, pala je nakon što su mnogi investitori povukli svoja ulaganja u druge projekte.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu je mem token koji je lansirao anonimni osnivač, Ryoshi. Kao i projekat Dogecoin, baziran je na Doge memeu, koji sadrži psa Shiba Inu.

Njegovi osnivači opisuju Shiba Inu kao projekat kriptovalute u zajednici. To znači da decentralizovana zajednica Shiba Inu, poznata kao “ShibArmy”, nadgleda kriptovalutu i njen razvoj.

Iako je Shiba Inu bio poznat kao alternativa Dogecoinu, on ima bitnu razliku. Shiba Inu je izgrađen na Ethereum (ETH) blockchainu za pokretanje pametnih ugovora.

Putem pametnih ugovora, Shiba Inu može raditi s decentraliziranim aplikacijama. Dogecoin nema ovu mogućnost, što ga čini ograničenijim u smislu onoga što može učiniti.

Cijena Shiba Inua (SHIB) je opala posljednjih 12 mjeseci, a kripto stručnjaci kažu da bi mogla pasti još više.

Njegovi najznačajniji problemi su trenutno smanjenje broja transakcija koje se obavljaju na mreži, pad računa vlasnika i povlačenje cijene tokena.

Sada smo istražili sve novčiće, vrijeme je za ulaganje i BLUNT je jasni pobjednik. Ostavljajući Aptos, Dogecoin i Shiba Inu iza sebe.

Koristite promo kod: BUYBLUNT za 20% bonusa na kupovinu. Važi do 31. januara.

Kupite ili saznajte više o BudBlockz (BLUNT) na linkovima ispod:

Službena web stranica: https://budblockz.io/

Registracija u pretprodaji: https://app.budblockz.io/sign-up

Linkovi BudBlockz zajednice: https://linktr.ee/budblockz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *