Crypto

BudBlockz (BLUNT) i Algorand (ALGO) će biti najpopularnije kriptovalute 2023.

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je oglasni članak koji nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

U 2023., u cijelom blockchain prostoru, postojat će preko 22.000 kriptovaluta za trgovce kriptovalutama, kao i za investitore. Međutim, među njima se neki ističu i pokažu popularnima, dok drugi zaostaju.

Od svih trenutno dostupnih kriptovaluta, 2023. se pokazala kao solidan početak za dvije specifične opcije, a one uključuju BudBlockz (BLUNT) i Algorand (ALGO).

Kao takvi, danas ćemo istražiti zašto je to baš tako i zašto su ove dvije kriptovalute bile glavna tema rasprave i privlačnosti među trgovcima i investitorima.

>>>> KUPITE BUDBLOCKZ TOKEN SADA <<<<

BudBlockz (BLUNT)

BudBlockz je privukao visok nivo privlačnosti kao i pažnje zbog činjenice da ima inovativan pristup tržištu kanabisa kroz stvaranje platforme za e-trgovinu dostupne svima.

Zapravo, svako na globalnom nivou sada može pristupiti, kupiti, prodati ili trgovati, pa čak i investirati u prostor kanabisa putem platforme.

BudBlockz se bavi jednim od kritičnih problema koje su korporacije marihuane imale kroz svoju istoriju: logistika, prikupljanje sredstava i upravljanje podacima. BudBlockz radi kroz korištenje svoje izvorne kriptovalute, poznate kao BLUNT.

Putem ovog BLUNT tokena, svako može razmijeniti vrijednost ili dobiti pristup određenim ulaganjima u korporacijama koje se bave proizvodnjom kanabisa, kao što su ambulante, farme ili čak proizvođači CBD-a.

Tu je i tržište za nepromjenjive tokene (NFT), koje promovira transparentnost, sigurnost, mainstream privlačnost i učešće bez dozvole. Žalba je u okviru frakcionisanog vlasništva nad NFT-ovima, što znači da nema velikih početnih troškova povezanih sa ulaganjem u industriju kanabisa. Svi ovi faktori doveli su do njegovog rasta i opšte privlačnosti.

>>>> KUPITE BUDBLOCKZ TOKEN SADA <<<<

Algorand (ALGO)

Algorand je još jedna kriptovaluta koja je zauzela prostor blockchain-a tokom 2023. godine i predstavlja open-source, bez dozvole Pure Proof-of-Stake (PPoS) blockchain protokol koji ima za cilj omogućiti visoku razinu zaštite, brzine i decentralizacije.

Algorantovi glavni konkurenti uključuju velike platne i finansijske mreže, gdje je dao prioritet slučajevima industrijske upotrebe.

Algorand također nudi vrlo prilagodljive pametne ugovore (ASC) uz slučajeve upotrebe tokenizacije imovine i atomske transfere.

ALGO je izvorna kriptovaluta koja se koristi za pokretanje Algorand protokola i novčić koji se koristi kao sredstvo razmjene unutar mreže i kao skladište vrijednosti. ALGO ima dodatnu korisnost ulog od strane mrežnih validatora.

Koji biste trebali odabrati?

Algorand i njegova matična kriptovaluta ALGO ističu se uglavnom zbog svoje upotrebe Pure Proof-of-Stake (PPoS), uz nivo korisnosti koji okružuje ALGO novčić, koji igra ključnu ulogu u sigurnosti mreže.

Međutim, BudBlockz inovira dalje na vrhu blockchain prostora pružajući frakcionisane kupovine unutar industrije kanabisa, omogućavajući bilo kome s bilo kojeg mjesta da investira u tom specifičnom polju, koje bi inače moglo biti ograničeno na njih.

Osim toga, stručnjaci predviđaju da bi se u narednih deset godina industrija kanabisa mogla popeti na 176,5 milijardi dolara od svoje globalne tržišne kapitalizacije, a BLUNT može biti ulazna tačka za ovu industriju za mnoge ljude. Ovi faktori su razlog zašto BLUNT i ALGO mogu biti najpopularnije kriptovalute tokom 2023. godine i kasnije.

Koristite promo kod: BUYBLUNT za 20% bonusa na kupovinu. Važi do 31. januara.

Kupite ili saznajte više o BudBlockz (BLUNT) na linkovima ispod:

Službena web stranica: https://budblockz.io/

Registracija u pretprodaji: https://app.budblockz.io/sign-up

BudBlockz Community Links: https://linktr.ee/budblockz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *