Crypto

Borite se protiv Crypto Fitness aplikacije i lanca teretane koje su prošle preko 3 miliona dolara – 4 dana da uhvatite ovu nisku pretprodajnu cijenu

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Najmodernija fitnes aplikacija i lanac teretana Fight Out je sada prikupio ogromna 3 miliona dolara u pretprodaji svog FGHT kripto tokena koji će pokretati njegov web3 ekosistem. Investitori sada imaju samo 4 dana da osiguraju pretprodajne tokene po njihovoj minimalnoj cijeni od 0,0166 USDT.

Nakon četiri dana, pretprodaja će ući u drugu fazu, gdje će cijena svakog FGHT tokena postepeno rasti prema 0,0333 do 31.st marta, kada je predviđeno da se završi pretprodaja. Međutim, potencijalni investitori bi trebali biti svjesni da bi pretprodaja mogla završiti prije 31st marta.

Fight Out je postavio pretprodajnu granicu od 15 miliona dolara, što znači da će se prodaja tokena završiti kada se ovaj plafon postigne. Investitori koji propuste pretprodaju bi tada morali da čekaju do aprila kada će FGHT biti uvršten na glavne centralizovane berze kriptovaluta (CEX), uključujući LBank Exchange i BitForex.

FGHT je postavljen na berzama za 0,0333 dolara, što znači da će investitori koji sada osiguraju tokene dobiti papirni dobitak od 100% kada token bude na listi. A dobici bi mogli biti i veći od 100%.

Fight Out vodi velikodušnu pretprodajnu bonus promociju. Veći investitori koji takođe odluče da daju svoje tokene na duži vremenski period mogu dobiti bonus FGHT tokene do 50% njihove početne sume kupovine.

Posjetite FightOut sada

Investitori bi trebali imati na umu da FightOut provodi nagradnu igru ​​od 250.000 dolara koja je kvalifikovana samo za vlasnike FGHT-a, što je još jedan razlog zašto bi mogli htjeti kupiti FGHT.

Šta je Fight Out?

Fight Out je potpuno nova web3 fitnes aplikacija i lanac teretana koji nagrađuje svoje korisnike za vježbanje, dovršavanje izazova i nadmetanje u okviru prve takve vrste fitnes metaverzuma.

U središtu digitalnog ekosistema Fight Out-a bit će njegova aplikacija za pametne telefone koja je, prema bijeloj knjizi Fight Out-a, planirana za lansiranje u drugom kvartalu 2023. Aplikacija Fight Out će koristiti pametne telefone i nosivu tehnologiju za mjerenje i praćenje fizičkih performansi.

Aplikacija i ekosistem Fight Out će raditi na tokeniziranoj ekonomiji, gdje korisnici mogu zaraditi nagrade za dovršavanje M2E zadataka i mogu kovati svoj vlastiti token avatar vezan za dušu, preko kojeg će korisnik moći komunicirati s Fight Out metaverzom.

Fight Out također nastoji spojiti fizički i web3 svijet. Projekat ima za cilj da na kraju nabavi teretane u svim većim svjetskim gradovima, dok istovremeno promovira integrirano web3 fitnes iskustvo.

Fight Out ima holističkiji pristup praćenju i nagrađivanju svojih korisnika za njihovu vježbu i aktivnost od postojećih konkurenata kao što su Sweatcoin i STEPN, i ne zahtijeva skupe buy-ine za učešće. Fight Out će moći mjeriti sve oblike fitnes aktivnosti korištenjem pametnih telefona i nosive tehnologije, kao i senzora u teretani.

Fight Out-ov ambasadorski program je još jedna ključna jedinstvena prodajna tačka. Projekat planira da registruje profesionalne sportiste, kao i profesionalce iz drugih sportova, za promociju platforme i interakciju sa korisnicima putem Fight Out metaverzuma, uključujući pružanje fitnes programa i majstorskih kurseva.

FGHT – Kako se Token Powers bori protiv Web3 ekosistema

FGHT je token koji pokreće Fight Out metaverse ekosistem. Korisnici će platiti za ulazak u takmičenja i lige sa FGHT-om, a dobici će biti isplaćeni u FGHT-u. FGHT token se također može koristiti u peer-to-peer fitnes opkladama.

Fight Out će biti usluga zasnovana na pretplati i korisnici koji plaćaju preko FGHT-a će dobiti 25% popusta. U međuvremenu, kada korisnici kupe REPS, valutu van lanca aplikacije Fight Out, dobit će dodatnih 25%. Fight Out-ov REPS token će se koristiti za kupovinu robe i usluga dostupnih u aplikaciji Fight Out, kao što su konsultacije o fitnesu sa ličnim trenerima i trenerima, ili za digitalnu robu za njihov avatar.

Industrija zdravlja i fitnesa procijenjena je na oko 96 milijardi dolara u 2022, prema Statista. To znači da su potencijalni izgledi za rast FightOuta ogromni. FightOut je nedavno rangiran kao najbolji kripto projekat Cryptonews.com za 2023. godinu.

FightOut nudi korisnicima različite rampe za kupovinu svog FGHT tokena, uključujući putem kreditne/debitne kartice, sa ETH ili sa USDT.

Kako kupiti FightOut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *