Crypto

Binance kaže da njena inicijativa za oporavak industrije ima 7 upisanih, 150 kandidata

Binance je 24. novembra objavio da predvodi stvaranje takozvane Inicijative za oporavak industrije (IRI) na BloombergTV-u. Na blogu berze objavljeni su novi detalji o projektu „da vodi odgovornost kada je u pitanju zaštita potrošača i obnova industrije“.

Kompanija je napisala:

„Kao vodeći igrač u kriptovaluti, razumijemo da imamo odgovornost da predvodimo odgovornost kada je u pitanju zaštita potrošača i obnova industrije.”

Binance je posvetio 1 milijardu dolara fondu na javnom obraćanju, s tim što će još milijardu dolara biti dodato “u bliskoj budućnosti ako se ukaže potreba”. Jump Crypto, Polygon Ventures, Aptos Labs, Animoca Brands, GSR, Kronos i Brooker Group su između sebe izdvojili početnih 50 miliona dolara za učešće u fondu. Prema Binance-u, za učešće se prijavilo i 150 drugih kompanija.

IRI nije investicioni fond, navodi blog, već „prilika za zajedničko ulaganje za organizacije koje žele da podrže budućnost Web3“. Učesnici koji žele da učestvuju biće u obavezi da izdvoje angažovani kapital na javnom obraćanju. Fond može istražiti mogućnosti tradicionalnih finansijskih institucija da pronađu alternativni mehanizam obaveza ako nisu u mogućnosti da pošalju novac na javnu adresu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.