Crypto

Binance je u partnerstvu s ukrajinskim lancem supermarketa kako bi prihvatio kriptovalute putem Pay Wallet-a.

Binance je u petak objavio da se udružio s ukrajinskim lancem supermarketa VARUS, rekavši da će omogućiti plaćanje kriptovalutama za kupovinu namirnica putem svog Binance Pay novčanika.

Trgovina je jedna od najvećih kompanija u Ukrajini sa preko 111 prodavnica u 28 gradova u zemlji. Kompanija je saopštila da će ovo partnerstvo omogućiti svojim klijentima pristup trenutnim plaćanjima kriptovalutama i brzoj isporuci u 9 gradova u Ukrajini, naime; Kijev, Dnjepar, Kamjanske, Krivi Rih, Zaporožje, Brovari, Nikopolj, Višgorod i Pavlograd.

Kompanije su najavile i „promociju nagradnog fonda“, gdje će kupci koji naruče bilo šta iz VARUS Delivery programa u vrijednosti preko 500 UAH i plate Binance Pay-om, biti nagrađeni sa 100 UAH.

Prije mjesec dana, ukrajinska kompanija za POS i kripto plaćanja pod nazivom Whitepay, predstavila je novi program koji je Ukrajincima omogućio kupovinu elektronike i drugih proizvoda kriptovalutom.

Prisustvujući ovogodišnjem Tehnološkom samitu u Kijevu koji je održan od 6. do 9. septembra u Ukrajini, osnivač Ethereuma Vitalik je rekao da bi „Ukrajina mogla postati sledeće Web3 čvorište“. On je podijelio:

„Država može postati Web3 čvorište ako su njeni građani aktivno zainteresirani za ovu tehnologiju i odluče dati veliki doprinos njenom razvoju“, dodao je Buterin. “Ukrajina ima i sposobnosti i odlučnost da to učini.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.