Crypto

Battle Infinity

Kripto fantasy sportska platforma Battle Infinity želi svom IBAT tokenu dodati funkcionalnosti za ulaganje. Investitori će biti uzbuđeni zbog ovoga jer ulaganje otvara dodatne tokove prihoda za njihovu IBAT investiciju.

Isto tako, IBAT već ima potencijal za neke impresivne dobitke budući da je blockchain igra i metaverse aplikacija. Kao jedna od najpotcijenjenijih kripto imovine, ulaganje donosi više prednosti vlasnicima IBAT-a.

Battle Infinity i IBAT – Preoblikovanje fantastičnog sportskog prostora

Budući da je jedan od najboljih kriptovaluta za kupovinu, Battle Infinity nastoji preoblikovati fantasy sportove. Njegova glavna ponuda, IBAT Premier League, omogućava igračima da se takmiče u tradicionalnom fantastičnom sportskom okruženju, iako u metaverzumu. Igrači mogu formirati timove odabirom NFT-ova koji predstavljaju njihove omiljene sportiste, a ovi NFT-ovi se mogu kupiti i trgovati u aplikaciji, omogućavajući igračima da zarade u obliku izvornog IBAT tokena platforme.

NFT sportisti dobijaju više poena i vrednosti na osnovu performansi sportista iz stvarnog života koje predstavljaju. Svake sezone tim sa najviše bodova u ligi proglašava se pobjednikom, a vlasnici se nagrađuju IBAT-om.

Battle Infinity je jedan od najpopularnijih blockchain gaming projekata koji su dostupni. Njegova kombinacija sa nezamenljivim tokenima (NFT), modelom igraj za zaradu (P2E) i metaverzom stvara idealan mehanizam za igru. Sada, sa uvođenje stekingaIBAT dodaje još jednu funkcionalnost sloja f.

IBAT Staking: Dovođenje pasivnog prihoda u uspješan ekosistem

IBAT je proof-of-stake (PoS) kovanica, što znači da vlasnici mogu zaključati sredstvo unutar protokola za igre kako bi zaradili više jedinica. Trajnost imovine je glavni razlog zašto investitori to žele.

Ulaganje je postalo popularno među entuzijastima kriptovaluta jer im omogućava pasivan prihod. Umjesto ulaganja u skupu rudarsku opremu, vlasnici mogu jednostavno zaključati svoje novčiće i zaraditi kamatu na svoje posjede. Prema izvještajima, institucionalni investitori počeli su da učestvuju na tržištu kriptovaluta 2021. godine, povećavajući količinu uložene kriptovalute za 6%.

IBAT je trenutno značajno podcijenjen. Kako imovina postaje sve dostupnija na berzama, očekujemo da će njegova cijena naglo skočiti kako se više investitora gomila. Rani investitori sada mogu uživati ​​u dobicima i niskim rizikom prinosa na imovinu sa značajnim rastom.

S obzirom na to da je kripto tržište trenutno u padu, ovo je idealno vrijeme za investitore da ubiru prednosti i pasivnog prihoda i kamata na imovinu koja ima mnogo pozitivnih rezultata u bliskoj budućnosti.

Zaključak

IBAT token Battle Infinityja jedan je od najperspektivnijih kovanica na tržištu. IBAT-ova pretprodaja je bila ogroman uspjeh, a analitičari vjeruju da će generirati još veći prihod kada se pojavi na više berzi i kada Battle Infinity platforma dostigne kritičnu masu.

Međutim, investitori koji traže druge pretprodaje visoke vrijednosti trebali bi pogledati Tamadoge (TAMA). Tamadoge omogućava igračima da zarađuju novac boreći se s NFT digitalnim ljubimcima. Imovina je još uvijek u pretprodaji, a njeni programeri su prikupili 17 miliona dolara za manje od tri mjeseca. TAMA bi lako mogao biti jedan od najpotcijenjenijih dostupnih kovanica.

Posjetite Battle Infinity odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.