Crypto

Battle Infinity Price Prediction | Sljedeći 100x projekat?

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je oglasni članak koji nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Ako želite ostvariti velike prihode od kripto tržišta, trik je u tome da rano investirate. Morate zgrabiti tokene prije nego što se vijest proširi i investitori se pomuče da ih kupe po ogromnim cijenama. Umjesto traženja precijenjene imovine sa ogromnim tržišnim kapitalom, fokus bi trebao biti preusmjeren na pronalaženje novih projekata s pionirskim vizijama i realnim putokazima.

U ovom članku dijelimo naše predviđanje cijene za jedan od najperspektivnijih projekata 2022. — Battle Infinity. To je platforma za igranje za zaradu koja redefinira blockchain igre s jedinstvenom metaverzalnom misijom. Također analiziramo kako vizija projekta i tekući razvoj opravdavaju prognozu cijene.

Battle Infinity Pregled predviđanja cijena

IBAT služi kao pomoćni token ekosistema Battle Infinity. Evo kratkog pogleda na naše IBAT predviđanje cijene:

VRIJEME CIJENA
Pretprodaja (1 BNB = 166.666,66 IBAT) USD 0,0015
Predviđanje za decembar 2022 USD 0,075
Predviđanje za jun 2023 USD 0,1125
Predviđanje za decembar 2023 USD 0,1875

Kupite Battle Infinity odmah

Battle Infinity Crypto prognoza 2022

Battle Infinity jedan je od najiščekivanijih projekata ove godine. Iako je projekat najavljen tek nedavno, privukao je značajnu pažnju kripto zajednice. Battle Infinity predstavlja impresivan virtuelni svijet u kojem igrači ne mogu samo igrati i boriti se, već i zarađivati, komunicirati i istraživati. Šest proizvoda u pripremi u NFT, DeFi i gaming sektorima grade širok ekosistem posvećen strastvenim igračima. Štaviše, različiti tokovi monetizacije na Battle Infinityju osnažuju korisnike da svoju strast za igranjem igara pretvore u održiv izvor prihoda. IBAT token je vaš ključ za Battle Infinity ekosistem.

Trenutno je projekat u fazi pretprodaje, koja će trajati 90 dana. Sada možete uzeti 166.666,66 IBAT za samo jednu BNB. Ubrzo nakon toga, token će biti izlistan na PancakeSwap i drugim istaknutim kripto berzama. Kao što smo videli kod originalnih tokena podržanih čvrstim belim papirima, IBAT će verovatno biti svedok velike potražnje tokom PancakeSwap liste. Predviđamo rast cijene od 30X-40X u satima koji slijede. Čak i ako cijena padne u narednim danima zbog neizbježnih deponija u ranoj fazi, Battle Infinity ima ambiciozan plan koji može premostiti jaz u trenu.

Na primjer, nadolazeća faza mape puta navodi pokretanje Battle Swap testne mreže, pokretanje Battle Swap glavne mreže, Battle Infinity Dapp Alpha izdanje (Google Play Store) i lansiranje trgovine robom. Iako mapa puta ne precizira tačan vremenski okvir za svaku fazu, očekujemo da će Battle Infinity ove godine preći neke uzbudljive prekretnice. Kako projekt ostvaruje svoje ciljeve razvoja proizvoda i proširuje svoje medijsko prisustvo kroz influencer marketing i događaje u zajednici, IBAT ima potencijal da poraste do 50 puta do kraja 2022.

Dugoročna prognoza cijena Battle Infinity

Jednom kada Battle Infinity objavi svoje proizvode i igre, vrijednost IBAT tokena će prvenstveno biti vođena korisnošću, a ne spekulacijama. IBAT tokeni služe širokom spektru slučajeva upotrebe u ekosistemu Battle Infinity, od odobravanja pristupa Battle Infinity igrama do olakšavanja kupovine i ulaganja u igrici. Mapa puta daje uvid u prekretnice kao što su marketing slavnih ličnosti, strateška partnerstva i integracija zemljovida.

S obzirom na zadivljujuću mehaniku igre jedinstvenu za Battle Infinity, očekuje se da će igre steći veliku korisničku bazu u narednih nekoliko godina. Kripto entuzijasti i stručnjaci iz industrije predviđaju da će Battle Infinity biti sljedeći Axie Infinity. Da budemo pošteni, igra i ekosistem Battle Infinityja su opsežniji od Axie Infinityja. Dok Axie Infinity napreduje na jednostavnoj igrici koja uključuje mehanizam za razmnožavanje u igrici, Battle Infinity donosi višestruke fantastične sportske igre u metaverzum. Fokus tima na dobar tehnički razvoj i održivi rast čini ga jednim od najboljih kripto projekata kojima se radujemo.

Potražnja za tokenom će pratiti sve veći broj korisnika u narednim fazama razvoja, unosno nagrađujući investitore u ranoj fazi.

Šta je Battle Infinity

Ako ste upravo čuli za Battle Infinity od prijatelja, porodice ili nasumične objave na mreži, evo kratkog uvoda u sljedeći 100X kripto projekat.

Battle Infinity je platforma za video igre koja donosi višestruke borbene igre za zaradu u metaverzum. Virtuelni svijet, pod nazivom IBAT Battle Arena, ugostit će vatrene igre za igrače iz cijelog svijeta. Ovdje se ne samo igrate i borite, za razliku od tradicionalnih platformi za video igre. Također možete zaraditi nagrade u IBAT tokenima sa stvarnom vrijednošću. Možete ih zamijeniti za novac putem navedenih berzi i ostvariti prihod od svog omiljenog hobija. Zvuči dobro? Ima još. Battle Infinity će biti interaktivni metaverzum u kojem se možete družiti s drugim igračima, izvoditi i gledati događaje i iskusiti impresivan virtuelni prostor.

Projekt ima za cilj postaviti pozornicu za novu revoluciju igara koristeći blockchain i metaverse tehnologije. Battle Infinity će biti poštena, transparentna i inkluzivna platforma na kojoj igrači i kreatori sadržaja uživaju u pravom vlasništvu nad svojim kolekcionarskim i kreativnim sredstvima.

Battle Infinity pregled pretprodaje

Ticker IBAT
Blockchain Binance pametni lanac
Token ugovor BEP-20
Ukupna ponuda 10 milijardi
Pretprodajna cijena 1 BNB = 166.666,66 IBAT

Kupite Battle Infinity odmah

Bliži pogled na ekosistem Battle Infinity

Battle Infinity ekosistem će imati šest različitih proizvoda, od kojih je svaki dizajniran da platformi pruži konkurentsku prednost na tržištu.

IBAT Battle Swap

Battle Swap je DEX (decentralizovana razmena) gde možete direktno kupiti IBAT tokene i zameniti ih za druge valute. Da bi vam uštedio nevolje oko skakanja platformi, Battle Swap je integriran s Battle Infinity tržištem, prodavnicom igara i arenom. Ovo uvelike doprinosi poboljšanju ukupnog iskustva u aplikaciji.

IBAT Battle Market

Battle Infinity sredstva u igri su tokenizirana na Ethereum-u kako bi se omogućio njihov besprijekoran prijenos preko granica. Vrijednost svakog sredstva će varirati ovisno o njegovoj rijetkosti i relevantnosti unutar igre. Možete ih kupiti i prodati na IBAT Battle Marketu.

NFT tržište je podijeljeno u dva dijela za kreatore i igrače. Dok kreatori mogu kovati, trgovati i reklamirati svoja umjetnička djela, igrači mogu trgovati imovinom i kupovati nadogradnje na IBAT Battle Marketu.

IBAT Premijer liga

IBAT Premier League je prva svjetska fantasy sportska igra zasnovana na NFT-u u metaverzumu. Ovdje možete izgraditi vlastite strateške timove i boriti se s drugim igračima, dok zarađujete uzbudljive nagrade. Potrebna vam je NFT propusnica za učešće u ligama. Daje vam budžet za kupovinu sportskih igrača iz stvarnog života i formiranje vašeg virtuelnog tima. Igrači se ocjenjuju na osnovu njihovih performansi u stvarnom svijetu. Zanimljivo je da ćete biti nagrađeni na osnovu učinka vaših igrača u stvarnim utakmicama. Nakon što se rezultati poravnaju, tim koji je pokazao najbolji učinak dobit će nagrade i pogodnosti.

IBAT borbene igre

IBAT Battle Games je prodavnica igara za više igrača u kojoj možete pristupiti višestrukim P2E NFT igrama ulaganjem tokena. Uloženi tokeni se koriste za nagrađivanje igrača različitih događaja i pobjednika svake igre i razvoja temelja. Programeri koji lansiraju igre na platformi također su nagrađeni iz globalnog fonda uloga. Platforma je integrirana s drugim proizvodima u ekosistemu kako bi pružila besprijekorno iskustvo igranja.

IBAT Battle Arena

Battle Arena je impresivni metaverzum Battle Infinityja. Ulazak u metaverzum je ograničen na ljude koji posjeduju jedinstvene NFT avatare pokrenute projektom. Za vrhunsko virtuelno iskustvo, platforma će podržavati vrhunske VR slušalice i kontrolere. Možete se družiti sa drugim igračima, prisustvovati koncertima i zabavama i biti domaćin sastancima u IBAT Battle Areni.

IBAT Battle Stake

Battle Infinity integriše GameFi u svoj ekosistem sa Battle Stake, platformom na kojoj možete uložiti svoje tokene i dobiti atraktivne APY. Postojaće tri vrste uloga – Solo, Duo i Cates. Dok se solo ulaganje odnosi na ulaganje pojedinačnih sredstava IBAT tokena u mjesečnim, polugodišnjim i godišnjim skupovima, Duo ulaganje će upariti IBAT sa popularnim kriptovalutama poput BNB, ETH, DOGE. Iskolčenje sanduka se malo razlikuje od gornja dva. Zahtijeva da kupite ‘NFT sanduke’ na IBAT Battle Marketu i otključate ih odgovarajućim NFT ključevima.

Kupite Battle Infinity odmah

Zašto bi Battle Infinity mogao biti sljedeći 100X projekat

Battle Infinity pretprodaja je počela u punom jeku, prikupivši 500 BNB (110.000 USD) u prva 72 sata. Budući da je projekat još mlad i da je 90-dnevna pretprodaja započela bez nadogradnje, prijem signalizira potencijal rasta IBAT-a. Ako se pretprodaja nastavi ovim tempom, token će biti rasprodat ranije.

Ovo su razlozi zašto vjerujemo da bi Battle Infinity mogao biti sljedeći 100X kripto projekat.

McKinsey & Co je novi istraživanja otkriva da bi metaverzum mogao narasti do 5 biliona dolara do 2030. godine. „Metaverzum je prevelik da bi ga kompanije ignorisale“, navodi se u izvještaju. Battle Infinity uvodi ekosistem igranja za zaradu u napredni metaverzum na temelju blockchaina. Donosi najbolje od novih tehnologija za stvaranje impresivnog, interaktivnog svijeta u kojem igrači mogu unovčiti svoje vještine i strast.

Tržište fantasy sportova je očekivano dostići 48,6 milijardi USD do 2027. godine, bilježeći CAGR od 13,9% od 2021. do 2027. Battle Infinity pojačava tržište s metaverzom, kripto i NFT integracijama.

Vidjeli smo kako se čak i najpopularniji projekt može srušiti preko noći zbog tehničkih propusta. Battle Infinity implementira više krugova testiranja i revizije kako bi osigurao da su proizvodi robusni za masovnu upotrebu.

Battle Infinity je izgrađen na BSC-u, koji se smatra boljom alternativom popularnim blockchainima poput Ethereuma u smislu skalabilnosti. Niže naknade za transakcije i vrijeme osiguravaju glatko iskustvo igranja.

Battle Infinity vodi multidisciplinarni tim sa jakim tehničkim i kreativnim iskustvom. Oni odlučuju otkriti svoj identitet, što je snažan zeleni signal na kripto tržištu. Rekord tima ulijeva povjerenje u projekat. Timska dodjela IBAT tokena je ograničena na 10,5%.

Kako kupiti IBAT u pretprodaji

IBAT pretprodaja je sada uživo na službenoj web stranici Battle Infinityja po cijeni od oko 0,0015 USD. Zvanično će se zatvoriti u prvoj polovini oktobra. Evo vodiča korak po korak za pristupanje IBAT pretprodaji.

1. Uplatite BNB u svoj kripto novčanik

Pretprodajna cijena IBAT-a je fiksna na 166.666,66 IBAT-a za 1 BNB. Ako nemate BNB fondove, kupite ih na kripto burzi i prebacite ih u svoj novčanik. Izračunajte iznos BNB koji će vam trebati unaprijed.

2. Povežite svoj novčanik na Battle Infinity Presale Dashboard

Sljedeći korak je povezivanje vašeg kripto novčanika na pretprodajna kontrolna tabla. Battle Infinity podržava popularne novčanike kompatibilne sa BSC-om kao što su MetaMask i Trust Wallet. Provjerite je li mreža prebačena na BSC dok se povezujete.

3. Kupite IBAT tokene

Pomaknite se prema dolje da pronađete [BUY IBAT] kutija. Ovdje unesite iznos BNB za zamjenu ili iznos IBAT-a koji želite kupiti. Sistem će automatski ažurirati drugo polje. Postoji i opcija da dodate adresu novčanika referera i zaradite nagrade.

4. Uvezite IBAT tokene

Nakon što izvršite uplatu, tokeni se šalju u vaš novčanik. Da ih vidite, kliknite [Import Tokens] i unesite adresu ugovora.

Zaključak

Ekosistem Battle Infinity bogat funkcijama pokazuje da bi IBAT mogao biti sljedeći 100X kripto žeton. Ako se projekat drži mape puta, token ima potencijal da pređe 0,075 USD do kraja ove godine. A s novim proizvodima i rastućim ekosistemom, može se popeti na čak 0,1875 u 2023.

Kupite Battle Infinity odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *