Crypto

Art Blocks Explorations Prodaja NFT-a je porasla – je li to bilo iznenađenje?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Broj prodaje za Art Blocks Explorations je u porastu. Podaci ProsperCirclea pokazuju da je NFT projekat ostvario ukupno 693 prodaje u posljednja 24 sata.

Minimalna cijena kolekcije je trenutno 0,160 ETH sa ukupno 242 vlasnika. Najviša cijena za naplatu u posljednja 24 sata je 1,6 ETH.

Šta je istraživanje umjetničkih blokova?

Art Blocks Explorations je NFT projekat čiji je cilj da oživi upečatljiva dela savremene generativne umetnosti.

Prvi token za projekat iskovan je 26. oktobra 2022. godine, a do sada je iskovano 22.573 tokena. Projekat radi na Ethereum blockchainu i dobar je za pojedince koji vole generativnu umjetnost.

Art Blocks Explorations spaja efemerne fizičke objekte i generativnu umjetnost u obliku narukvica prijateljstva.

NFT projekat je kombinacija kreativnog kodiranja i prekrasnog spektra boja konca za vez. Art Blocks je iskoristio NFT projekat da poveća svoje članove zajednice kroz besplatne kovnice.

Signal je bio identifikovan

Signal Art Blocks Explorations identifikovao je NFT Signals, NFT platforma za trgovanje. Investitori koji su izvršili svoje trgovine u pravcu signala ostvarili su zdrav profit.

NFT Signals se sastoji od tima visoko kvalifikovanih alfa pozivalaca koji rano identifikuju profitabilne trgovine i dele signale sa korisnicima u realnom vremenu. Korisnici tada mogu izvršiti svoje trgovine na osnovu ovih signala i povećati svoju kripto zaradu.

Do sada su korisnici NFT signala zaradili ukupan grupni profit veći od 150 hiljada dolara.

Za više informacija o NFT signalima, pogledajte:

web stranica: https://www.nftcrypto.io/
Besplatni telegram signali: https://t.me/NFTCrypto_IO
Twitter: https://twitter.com/NFTCrypto_io

Leave a Reply

Your email address will not be published.