Crypto

Aptos cijena pumpe od 68% do 13,77 USD jer ispisuje sve vrijeme visoko – prekasno za kupovinu?

U posljednjem tromjesečju, kripto tržište je pokazalo povećanu stabilnost, pri čemu je cijena mnogih kovanica porasla. Bitkoin je, posebno, pokazao nevjerovatne dobitke od početka 2023. godine, dobivši preko 38% da bi se trgovalo iznad 22.500 dolara po prvi put u dva mjeseca.

Pored Bitcoina, mnogi altcoini su bili vrlo uspješni na tržištu i postigli su zapanjujuće performanse. Aptos (APT), jedan od najranijih blockchain projekata, porastao je za 54,73% u odnosu na prethodni dan na osnovu podataka iz CoinMarketCap-a.

APT je bio jedan od najboljih izvođača u 2023. od svog nastanka. Na primjer, u januaru je povećana za 248%. Kao novi novčić, nadmašio je mnoge druge u različitim sektorima. Međutim, Ethereum (ETH), Solana (SOL), Ripple (XRP) i Bitcoin (BTC) su mu blizu na frontu tržišnog udjela.

Istraživanje rastuće popularnosti APT-a: šta ga čini tako poželjnim?

Naglo je izazvala vijest o velikoj najavi koju je Binance, najveća berza kriptovaluta, objavila 20. januara. Prema obavještenju, naknada za kotaciju novih projekata povećala bi se sa 1% na 3%. Usluga Liquid Swap na Binanceu proširena je na Aptos (APT/BTC i APT/USDT), objavila je berza.

Strategija automatskog tvorca tržišta korištena je za uspostavljanje fonda likvidnosti Binance za uzgoj likvidnosti. Funkcioniše slično kao i drugi DeFi swapovi po tome što se sastoje od različitih pulova likvidnosti, od kojih svaki sadrži dva razmjenjiva digitalna tokena.

Binance je nedavno objavio da otvara nove bazene likvidnosti koji će služiti različitim tržištima. Povećanje obima trgovanja koje je uslijedilo je značajno, pri čemu su APT/BTC i APT/USDT parovi vidjeli značajan porast trgovinske aktivnosti.

Evidentno je da bi Aptos mogao uspjeti u DeFi prostoru. Binance je komentirao svoje planove da se direktno takmiče u sektoru i kako će izvršiti pritisak na bivše lidere kao što je Solana.

Aptos se oporavlja od nedavnog tržišnog kraha i na novom je vrhuncu. Reli ukazuje na sve veću svijest i interesovanje za kriptovalute među trgovcima, a bit će zanimljivo vidjeti kako će se ona protresti u narednim danima i sedmicama.

Aptos cijena pumpe 68% na 13,77 USD

Aptos je porastao za oko 17% u posljednja 24 sata i oko 68% u posljednjih sedam dana s ukupnom tržišnom kapitalizacijom od 2,1 milijarde dolara na CoinMarketCap-u. Današnja cijena uživo je 13,28 dolara, a 24-satni obim trgovanja je 2 milijarde dolara.

Na tehničkom frontu, APT je formirao bikovski svećnjak poznat kao “tri bijela vojnika”, što ukazuje na mogućnost nastavka uzlaznog trenda. Na gore, trenutni otpor para APT/USD je na 16,95 dolara, dok je podrška i dalje oko 12,90 dolara.

Na dnevnom grafikonu, 50-dnevni pokretni prosjek drži se na 5,20 dolara, što je znatno ispod trenutne tržišne cijene. Pored toga, indikatori RSI i MACD su ušli u teritoriju preskupe; ovo bi moglo držati uzlazni trend pod kontrolom.

Kao rezultat, pripazite na 12,90 dolara, jer APT ima dobre šanse da održi svoju bikovsku pristrasnost i danas.

3 novčića na koje treba obratiti pažnju tokom pretprodaje

Ulaganje u altcoine putem pretprodaje je korak koji pruža uvid u potencijal mnogo perspektivnije investicije koja zahtijeva istraživanje i dosljednost. Većina ovih kovanica nudi veliki potencijal koji se kasnije može realizirati.

Borba (FGHT)

Fight Out je jednostavan i jeftin način da ostanete aktivni. Uzimajući njihove FightOut tokene, možete pristupiti iskusnim uslugama ličnog treninga po razumnoj cijeni. To znači da čak i ljudi sa malim budžetom mogu imati koristi od vježbanja.

Uprkos robusnom skupu funkcija Move2Earn, njihova jedinstvena sposobnost praćenja fizičke i mentalne spremnosti, kao i NFT Avatar i komponenta društvenog takmičenja, razlikuje ih od drugih M2E aplikacija.
Praćenje performansi korisnika u Fight Out-u u realnom vremenu omogućava im da prate i prate njihov rast u snazi, kardiovaskularnoj izdržljivosti i drugim područjima.

Investitori biraju kriptovalutu $FGHT iz Fight Out-a jer ima dobru ideju i velike preprodajne bonuse od 50% do 100%, ovisno o tome koliko uložite. Već je prikupio više od 3 miliona dolara.

Posjetite FightOut sada

C+Charge (CCHG)

C+Charge stvara revolucionarno rješenje za online plaćanje za vlasnike električnih vozila (EV). Korisnici će moći da konvertuju svoje početne troškove u kredite koji se mogu zamijeniti za karbonske kredite. Krajnji cilj je dramatično smanjiti emisije stakleničkih plinova uzrokovanih putovanjem automobilom.

Budući da potencijal ove tehnologije zaista mijenja igru, ona ima potencijal da radikalno revolucionira tržište karbonskih kredita. Ovo omogućava širem spektru organizacija da se pridruže, a istovremeno im dodaje vrijednost.

Očekuje se da će VCM-ovi biti vrijedni 100 milijardi dolara do 2030. godine, što ih čini unosnom perspektivom ulaganja za kompanije. C+Charge je prikupio više od 352.390 dolara u pretprodaji, pokazujući da su VCM-ovi veoma traženi.

Posjetite C+Charge Now

Meta Masters Guild (MEMAG)

Za samo nekoliko dana, Meta Masters Guild je sa 200.000 dolara porastao na nevjerovatnih 550.000 dolara. Ovaj značajan porast implicira da javnost ima visok nivo povjerenja u potencijal kompanije da napreduje i ostvaruje profit u budućnosti. Meta Masters Guild će objaviti svoju prvu mobilnu igru ​​u trećem kvartalu 2023.

MEMAG mreža postoji već neko vrijeme i omogućava korisnicima da generiraju i održavaju vlastite kovanice, kao i da trguju na javnom tržištu. Oni također rade na igrama koje korisnicima omogućavaju da dobiju nagrade za igranje, kao i na igrama koje pokreće Web3, tehnologija kompatibilna s Ethereumom.

Proces investiranja u MEMAG trenutno počinje tako što vi steknete 10 USD vrijednih MEMAG tokena. Ako se uključite u pretprodaju, dobit ćete jedan token po cijeni od jednog centa; rani investitori će imati ograničenu priliku da učestvuju.

Posjetite Meta Masters Guild sada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *